MACHU PICCHU

Herontdekt in 1911 en verkozen tot 'nieuw wereldwonder' in 2007: Machu Picchu is zonder enige twijfel Amerika's bekendste en indrukwekkendste archeologische vindplaats. Hoog oprijzend boven de wilde Urubamba-rivier, de piek van Wayna Picchu vaak omsluierd door mystiek aandoende wolken, weet deze 'citadel' iedere bezoeker te verbazen. Er is veel gezegd en geschreven over Machu Picchu, maar de datum van haar constructie en haar functie zijn nog steeds raadsels.

De Inca Trail, waarschijnlijk Ė en met reden Ė 's werelds bekendste trektocht, leidt over hoge bergen en door het hoge regenwoud naar Machu Picchu. Dit pad vormde onderdeel van een uitgebreid netwerk van paden, Qhapaq —an genaamd: ongeveer 23.000 kilometer door Tahuantinsuyo, het Incarijk dat het grootste deel van Peru, Ecuador, Colombia en Bolivia, en delen van BraziliŽ, Chili en ArgentiniŽ omvatte. Chasquis, speciale hardlopers die deze paden gebruikten, konden in 5 dagen een boodschap van Quito naar Cusco (een afstand van 1980 kilometer) overbrengen!

Er zijn verschillende alternatieven voor diegenen die liever een minder toeristische route hebben, zoals de even mooie Salkantay Tocht. U kunt Machu Picchu ook per trein bereiken.

We raden u bovendien onze zelfontwikkelde 'Machu Picchu Plus'-tour aan, waarin u - voordat u de ruines bezoekt - meer zal leren over het land en over de Inca's, een warmwaterbron zal bezoeken, in een traditionele hacienda overnacht, en een fantastische wandeltocht van een dag meemaakt.

? vragen en reserveringen

Direct contact:
Skype: mundoantiguotours
MSN: mundoantiguotours@hotmail.com
copyright 2010 - Mundo Antiguo Tours - voorwaarden | partner site: www.spaansperu.com